Vi ste ovde:  Naslovna > Reference > Projektovanje / Izvođenje Radova / Altro Obloge

ALTRO Srbija - Centroprojekt SPZ - nekoliko značajnijh referenci

Objekat:      Narodna Banka Srbije
Investitor:   Narodna Banka Srbije
Lokacija:      trg Slavija, Beograd
Projekat:      Altro podne obloge

Objekat Narodne Banke Srbije u Beogradu je već višegodišnji poslovni partner firme Centroprojekt SPZ. Izvodili smo radove na izradi staza za osobe sa oštećenim vidom, više vrsta završnih gradjevinskih radova u više navrata na površini od oko 4.000 m2, a krajem 2019. smo osvežili oko 350 m2 kancelarija NBS-a izvanrednim ALTRO Superema podnim oblogama. Pored 40 različitih boja, ALTRO Suprema nudi lakoću održavanja, odličnu protivkliznost, kao i višedecenijsku trajnost.

Objekat:      Turbolimač - prodavnica dečjih igračaka
Investitor:   Magma International d.o.o.
Lokacija:      TC "Ušće", Beograd
Projekat:      Altro podne obloge

U toku građenja tržnog centra "Ušće" u Beogradu, kompanija Magma International je izrazila želju da u svoje prodajne prostore ugradi podne obloge koje će biti izuzetno otporne na habanje, stilske, protivklizne i maksimalno higijenske. Izbor je od samog početka bio jasan - Altro Suprema™ i Altro Wood™ podove smo ovde ugradili na preko 1.100 m² površine. Nakon tog projekta, usledilo je ugrađivanje istog poda na njihove preostale 3 lokacije u Srbiji na površini preko 2.500 m².

Objekat:      Privatna Klinika
Investitor:   BelMedik
Lokacija:      Voždovac, Beograd
Projekat:      Altro podne obloge

U okviru adaptacije operativnih, rentgen i sala za snimanje magnetnom rezonancom, Kompanija BelMedik je kao i uvek odabrala ono najbolje za svoje potrebe. U svim prostorima ovog objekta, zastupljeni su visokokvalitetni instrumenti koji su pritom izuzetno osetljivi na bilo kakve potrese, a naročito na statički elektricitet.  Sa svojim anti-bakterijskim i anti-statik svojtvima, Altro Maxis PUR Easy Clean™ tehnologijom za lako čišćenje i razume se - Altro garancijom od čak 15 godina na pod, Altro WM20SD™ je bilo jedino rešenje za sve zahteve ovako rigoroznog higijenskog okruženja.

Objekat:      Tržni Centar "TINA"
Investitor:   Grad Šabac
Lokacija:      Šabac, Srbija
Projekat:      Altro podne obloge

Kada pomislite na bilo koji Tržni Centar, to nepogrešivo znači - ogromna fluktuacija ljudi. Takođe, iskusne Arhitekte u svakom prostoru pokušavaju da, svojim dizajnom enterijera, obezbede što prijatniji ambijent i raspoloženje posetilaca koje je potrebno. Obzirom da se Altro podovi postavljaju u rolnama širine 2m, debljine samo nekoliko milimetara, na spojevima se vare elektrodama u boji poda i sa identičnim karakteristikama samog poda - Altro Contrax™ je upravo ono što su Arhitekte i tražile za ovaj Tržni Centar.

Objekat:      Štamparija
Investitor:   Novinski list "Politika"
Lokacija:      Krnjača, Beograd
Projekat:      Altro podne obloge

Možda se sećate reklame "Kada kažem novine - mislim Politika". Upravo takav novinski gigant je prepoznao šta je potrebno, kako bi njihova štamparija imala podnu oblogu koja trpi ogromne pritiske od 20 pa do čak 100 tona po m², koja se lako čisti i održava od agresivnih boja i masti ali i koja ima izuzetnu otpornost na habanje i garanciju. Altro XpresLay™ smo postavili na površini od oko 400 m², na izuzetno zadovoljstvo i Investitora i zaposlenih.

Objekat:      Hotelska kuhinja
Investitor:   Hotel "Delfin"
Lokacija:      mesto Bijela, Crna Gora
Projekat:      Altro podne obloge

Kada se dotaknemo teme pripreme hrane, postoji samo uzan standardizovani prostor u kome možete da manevrišete po pitanju izbora materijala - zove se HACCP standard higijene. U Hotelu "Delfin" u Bijeloj smo, sada već davne 2005. godine ugradili pod koji je bio namenjen stepeništu i određenim koridorima. Upravo sada, posle 10 godina i nikakvih reklamacija, domaćin ovog ugostiteljskog objekta u svoj novi i još veći Hotel, sa pravom zahteva samo Altro podove. Na obostrano zadovoljstvo, ugradili smo Altro Stronghold™ podnu oblogu, koja je ujedno i preporuka Evropske Unije za prostore komercijalne pripreme i posluge hrane - odnosno kuhinje, kantine, menze, itd...

Pogledajte naše ostale reference...