Vi ste ovde:  Naslovna > ALTRO > Altro Podovi / Altro Zidovi

Drawing (15)

Altro već preko 2 decenije proizvodi neverovatno čvrste ali dovoljno elastične, dekorativne i stilske, higijenske i izuzetno lake za održavanje - Whiterock™ ploče. Bilo da je u pitanju komercijalna kuhinja, toaleti, kliničko okruženje, operacione sale ili pak vrlo ekskluzivni restoran ili noćni klub - Altro Whiterock ima neverovatna rešenja za Vas. Pogledajte u nastavku primere koji će Vas nadahnuti u kreiranju besprekornog ambijenta.

Altro Whiterock White™

Higijenske obloge za kuhinjska i klinička područja

Razmišljate o zameni Vaših keramičkih pločica - krtih, lomljivih i beskonačno ispresecanih fugama punih bakterija? Onda razmislite o Altro Whiterock White™ zidnim pločama - otporne na udarce, izuzetno lake za čišćenje i onemogućavaju naslage. Besprekorna belina i klasična čistoća čine ove ploče vanvremenskim izborom za bilo koje okruženje.

Altro Whiterock White™ je HACCP sertifikovan. Budući da je napravljen od najkvalitetnijeg PVCu polimera i da izdržava temperature do 60°C, sa ovim pločama Vi ispunjavate sve trenutne EU direktive na polju zdravlja i higijene. 

 

 

Altro Whiterock Satins™

Higijenski zidni sistemi za kupatila, tuš kabine, svlačionice i operativne prostorije

Obojite prostor da biste kreirali željeno raspoloženje, koristeći Altro Whiterock Satins™. Ove raznovrsne i sofisticirane zidne ploče su dostupne u punim, dekorativnim, satenskim završnim obradama boja - od smirujućih, preko isceljujućih do stimulišućih nijansi.

Razume se, Altro Whiterock Satins™ Vam i dalje pruža nenadmašne higijenske zidove koji su otporni na udarce - kakve i očekujete od Altra, a pritom ste oslobođeni briga o mrljama na zidovima, jer se ove ploče čiste samo brisanjem.

Altro Whiterock Chameleon™

Higijenske zidne obloge za ekskluzivna kupatila, foajee i reprezentativne prostore .

Odvažno dizajnirajte Vaš ekskluzivni prostor sa Altro Whiterock Chameleon™ - živopisnim i sjajnim higijenskim pločama. Dostupne su u 16 vrlo kvalitetnih i efektnih nijansi, kako biste svom okruženju pružili tračak ukusnog luksuza.

Nudeći sve karakteristike Altro zidnih ploča, Altro Whiterock Chameleon™ osigurava vrlo kvalitetne, ekskluzivne i higijenske zidove, ističući pritom trajnost i izuzetnu lakoću čišćenja i održavanja.

Altro Whiterock Digiclad™ 

Higijenske zidne ploče za recepcije, sobe za pacijente, banke, kafiće i druge ugostiteljske lokale.

Kreirajte pravu impresiju sa prethodno dogovorenim personalizovanim dizajnom na Vašem zidu. Od umirujućih pejzaža na zidovima Kliničkih objekata, do velikog istaknutog logo-a na recepciji Vašeg objekta, jedino ograničenje predstavlja upravo Vaša mašta.

Altro Whiterock Digiclad™ tako što reprodukujemo fotografsku sliku ili vektroski crtež na Altro Whiterock zidne ploče, pritom čuvajući konzistentnost i visok kvalitet fotografije. Specijalna tehnologija izrade ovih ploča ih čini otpornim na ogrebotine i sitna oštećenja, što ih čini nepogrešivim izborom za područja gde je trajnost bitna.

Altro Hygienic Doorsets

Higijenska vrata za sva područja primene gore navedenih Altro Whiterock zidnih ploča, ali i za samostalnu primenu.

"Ceo lanac je onoliko jak koliko i najslabija karika u njemu", zar ne? Altro ne prihvata kompromise, to je jedno od osnovnih načela još od osnivanja 1919. godine. Zašto biste prekidali lanac u smislu higijene, lakoće održavanja, otpornosti na udarce i stila Vaših zidova - vratima koja nemaju te karakteristike?

Altro Whiterock hygienic Doorsets je upravo rešenje koje upotpunjuje koncept savršenosti. Naša vrata se mogu koristiti sama po sebi, ali i onako kako preporučujemo - u kombinaciji sa Altro Whiterock zidovima i Altro Podnim oblogama. 

Namena Vašeg objekta?: *

Potrebna površina Whiterock ploča?: *

Naziv Firme ili Vaše ime?: *

Vaš Email: *

Vaša poruka?

* = obavezno polje

ALTRO Vam nudi KOMPLETAN PAKET!

Ako ste pregledali i Altro PODOVE ali i Altro ZIDOVE, shvatićete da je jedini način da u potpunosti obezbedite higijenu, zdravlje, sigurnost i smanjene troškove u Vašem objektu - ako ugradite ALTRO i na POD i na ZID.

Popunite brzu kontak formu koju vidite, kako biste što pre dobili od nas konsultaciju ili odgovor koji tražite vezano za Altro Whiterock proizvode. Budite sigurni da odgovor sledi u najskorijem roku.

Takodje, u svakom trenutku možete kliknuti na >>KONTAKT<< i kontaktirati nas po bilo kom osnovu.