Altro Podovi. Savršenstvo u industriji.

Logo Altro 90x110

Predstavljamo Vam četiri tipa Altro podnih obloga koje nudimo u industriji:

Protivklizni podovi
Iako naizgled zanemarljiva, činjenica da klizanja, povrede i padovi na radnom mestu, u kuhinji, na stepeništu ili pak na ravnim površinama velikih foajea dramatično utiču na život ljudi, bezbednost ali i kompanijske troškove lečenja i osiguranja - nadahnulo je Altro da kreira sigurnosne podove, po prvi put u svetu, pre više od 60 godina.

Naši sigurnosni podovi su Vaše rešenje za teške uslove, raznovrsna i specijalna okruženja. Odaberete li bilo koji Altro protivklizni pod, prevazilazite najviše svetske standarde sigurnosti i higijene bilo da imate fabriku za proizvodnju hrane i pića, medicinsku ustanovu ili izuzetno osetljive antistatik server prostorije. Opseg je izdašan - na Vama je da napravite pravi izbor.

Glatki podovi
predstavljaju podjednako odličan izbor kako za Vaš otmeni dom, tako i za kancelarijski i poslovni prostor. Izuzetno laki za postavljanje i održavanje ali i kompatibilni bilo kojoj stilskoj zamisli, beskompromisno kreirajte ambijent kakav želite i zaslužujete.

Gumeni podovi
su nepogrešiv izbor zbog svoje raznolikosti, stila, trajnosti i komfora koji pružaju. Budući da su vrlo izdržljivi, možete osetiti razliku pod svojim nogama. Teški proizvodni uslovi ili aerodromski koridori predstavljaju samo neka mesta gde su ovi podovi pravi i jedini izbor.

Transportni podovi
koje Altro proizvodi, već decenijama pružaju sigurnost, lakoću održavanja i vrhunski dizajn u autobusima, minibas-ovima, vagonima, kargo i ambulantnim vozilima.

Pogledajte detaljnije o Altro podovima ►

 

 

Altro Zidne Obloge. Potpuna zaštita.   

Upoznajte Altro Whiterock zidne higijenske sisteme:

Logo Altro 90x110

Klasično rešenje 
su do sada bile keramičke pločice. Altro Whiterock White Vam pruža vanvremensku i mnogo kvalitetniju alternativu - besprekorna higijena, komfor, lakoća postavljanja i održavanja.

Svestranost 
Altro Whiterock Satins zidnih ploča se ogleda u rasponu od punih satensko završnih, preko suptilnih pastelnih, do živopisno jarkih boja, kojima po želji možete okupati bilo koji prostor atmosferom po želji.

Nadahnjujuća rešenja:
Kada želite da ostavite senzacionalan utisak, izaberite Altro Whiterock Chameleon - sjajne i živopisne zidne ploče koje Vašem okruženju daju dodir luksuza sa ukusom. Idealni za vrhunske toalete, foajee, prijemne prostore ili zaštite Vaših zidova gde god je postavljen sanitarni pribor u vidu lavaboa, školjki, pisoara, itd...

Kreirajte tačan i potpun korporativni identitet tako što Vi izaberete odgovarajuću fotografiju, a mi je reprodukujemo na naše zidne ploče - u bilo kojoj veličini i rezoluciji. Od logo-a Kompanije, preko umirujućih pejzaža, do intrigantnih poruka na zidovima Vaših prostora - Altro Whiterock Digiclad predstavlja beskompromisno rešenje koje ste tražili.

Dajte završnu notu Vašem prostoru odlučujući se za Altro Doorsets. Budući da su dostupni u širokom opsegu boja, završnih varijanti, veličina i konfiguracija, vrata koja naručite, u potpunosti ispunjavaju stilske, tehničke i higijenske zahteve okruženja Vašeg prostora.

Totalno rešenje 
Morate da zadovoljite najrigiroznije higijenske zahteve? Oformite neosetljivi, hermetički zatvoren i vodonepropusni sistem koristeći u potpunosti izvanrednu gamu Altro proizvoda:
Altro Podove i Altro Vrata i Altro Zidove.

Pogledajte detaljnije o Altro zidovima ►