Kratka istorija, sadašnjost i budućnost:

Centroprojekt SPZ je počeo sa radom 1992. godine kao deo velikog projektnog zavoda "Centroprojekt", osnovanog davne 1953. godine.
Firma se bavila pretežno projektovanjem svih vrsta objekata za državne institucije ali i privatne investitore.
Za sve vreme svog rada, Centroprojekt SPZ je širio obim svojih delatnosti u oblasti građevinarstva, tako da se sada bavi projektovanjem objekata visokogradnje, niskogradnje i infrastrukture; izvođenjem građevinsko - zanatskih i instalaterskih radova i ekskluzivnim zastupanjem britanske Kompanije Altro za proizvodnju podnih i zidnih obloga na tržištu Srbije i Crne Gore.
Kako je rastao obim delatnosti kojima se Centroprojekt SPZ bavi, organizaciona struktura same Firme se takođe menjala, rasla i unapređivala. Sada organizacionu strukturu čini nekoliko upravnih jedinica:
- Uprava Firme                                                                                      
- Operativni sektor
- Projektni biro
- Administracija/Računovodstvo
- Magacinski sektor
  • CENTROPROJEKT SPZ - Poslovna Zgrada
U međuvremenu, uspeli smo da sagradimo svoju poslovnu zgradu od cca 1.500 m2 gde se nalazi Uprava Firme, projektni biro, proizvodni pogon, magacin i izložbeni prostor Altro proizvoda, kao i društvene prostorije.
Centroprojekt SPZ ima oko 30 zaposlenih različitih profesija, sa još oko 100 ljudi raznih kvalifikacija, koje angažujemo prema potrebi. Takođe, tokom dugog niza godina uspešne saradnje, Centroprojekt SPZ u svom timu sada broji preko 150 kooperanata, podizvođačkih Firmi i dobavljača raznih materijala i usluga.

Zašto odabrati baš
CENTROPROJEKT SPZ?

Ono što Vi tražite!

Zato što Centroprojekt uvek prepoznaje Vaše potrebe! Centroprojekt SPZ konstantno ulaže u edukaciju svojih kadrova, unapređenje veština i tehnologija. Temeljnim i posvećenim pristupom, mi prepoznajemo šta je problem, rešavamo ga, a Investitor uvek dobija ono što je i tražio.

Cena? Rok? Kvalitet?

Zato što uvek nudimo najbolji odnos Cene, Roka i Kvaliteta usluge. Dinamično okruženje u kojem Centroprojekt SPZ posluje, stvorilo je potrebu za usvajanjem naprednih tehnologija izvođenja radova i usluga, pritom nudeći cene, koje su među najkonkurentnijima u regionu.

Ogromno iskustvo!

Posle gotovo 3 decenije postojanja, pored iskustva, naša lista referenci predstavlja i stečena poznanstva, prilike za usavršavanje novih tehnologija, ali i razvoj na više nivoa unutar same Firme Centroprojekt SPZ.

Iskusni + mladi stručnjaci!

Centroprojekt SPZ konstantno ulaže u mlade kadrove edukacijom kroz razne kurseve. Kao nadogradnja, izuzetna prijatna timska atmosfera pruža mogućnost ovim mladim i energičnim ljudima da uče od svojih starijih i iskusnijih kolega.

LOGO CP 2015