Vi ste ovde:  Naslovna > Reference > Altro Obloge / ProjektovanjeIzvođenje Radova

IZVOĐENJE RADOVA - nekoliko značajnijh referenci

  • Sanacija mostova Klek, Konak, Nadel, Botoš, N. Bečej

Objekat:      Gasovodni mostovi
Investitor:  Srbijagas
Lokacija:     Vojvodina
Projekat:     Sanacija mostova

Gasovodna mreža se je rasprostranjena na čitavoj teritoriji Srbije i svakim danom se širi. Firma Centroprojekt SPZ ima čast da nakon sanacije mosta dugačkog 2km u Smederevu, trenutno izvodi radove na sanaciji 5 gasovodnih mostova, od kojih su neki čelični, a neki betonski: Nadel, Novi Bečej, Klek, Konak i Botoš, ukupne dužine 400 m. Radovi se sastoje u sredjivanju priobalnog prilaza mostovima, reparaciji temelja i noseće konstrukcije, obogaćivanju mostova pešačkim stazama i stepeništima, kao i u antikorozivnoj zaštiti čeličnih mostova po najsavremenijoj američkoj neinvazivnoj tehnologiji.

Objekat:     Poslovna zgrada firme Centroprojekt SPZ
Investitor:  Centroprojekt SPZ
Lokacija:     Ledine, Surčin, Beograd
Projekat:     Izvođenje radova - "ključ u ruke"

Iskoristivši sve svoje kapaciteta na polju projektovanja i izvođenja radova, 2009. godine smo počeli sa izgradnjom poslovnog objekta naše Kompanije. U poslovnom prostoru se nalazi Uprava Firme, projektni biro, administrativna služba, proizvodni pogon, skladišni prostor i društvene prostorije. Celokupna korisna površina iznosi cca 1.500 m2.

Objekat:     Stambeno - poslovna zgrada
Investitor:  Neimar V
Lokacija:     Blok 61, Novi Beograd
Projekat:     Izvođenje radova - Završni radovi

Realizovali smo nabavku i izradu suvomontažnih radova na stambeno - poslovnoj zgradi, ukupne površine od preko 5.000 m2. Gipsarski radovi su obuhvatali adaptaciju svih zidova i plafona hodnika, mokrih čvorova i pojedinih stanova, ali i ostvarivanje zaštite u pogledu zadovoljenja protivpožarnih zahteva na elektroinstalacijama celog objekta.

Objekat:     Stambena zgrada
Investitor:  Građevinska Direkcija Srbije
Lokacija:     Voždovac, Beograd
Projekat:     Izvođenje radova - Završni radovi

Kao jedna od četiri članice konzorcijuma, Cntroprojekt SPZ je realizovao završne radove u objektima 6e i 6v u naselju "Stepa Stepanović" u Beogradu. U izuzetno specifičnim uslovima gradnje, pod pritiskom tesnih rokova, uspešno smo realizovali keramičarske, parketarske i molersko - farbarske radove na ukupnoj površini od preko 55.000 m2.

Objekat:     Tržni Centar
Investitor:  Direkcija za građevinsko zemljište
Lokacija:     Vrbas, Srbija
Projekat:     Izvođenje radova - "ključ u ruke"

Realizovali smo kompletno projektovanje i izgradnju mini tržnog centra u Vrbasu, kao rezultat investiranja grada u komercijalni segment. Tržni centar je prizemnog karaktera, sa ukupnom površinom od preko 1.000 m2.

Objekat:     Fabrika Rakije
Investitor:  Jugoimport SDPR
Lokacija:     Koštunići, Srbija
Projekat:     "Ključ u ruke"

Prema poslednjim standardima tehnologije proizvodnje alkoholnih derivata, neophodne opreme ali i samih građevinskih radova, izveli smo u potpunosti objekat Fabrike za proizvodnju rakije u selu Koštunići, koja se prostire na oko 1.500 m2 korisne površine.

Objekat:     Stambeno - poslovna zgrada
Investitor:  Neimar V
Lokacija:     Bežanijska Kosa, Beograd
Projekat:     Izvođenje radova - Završni radovi

Realizovali smo nabavku i izradu suvomontažnih radova na stambeno - poslovnoj zgradi, ukupne površine od preko 3.500 m2. Gipsarski radovi su obuhvatali adaptaciju svih zidova i plafona hodnika, mokrih čvorova i pojedinih stanova, ali i ostvarivanje zaštite u pogledu zadovoljenja protivpožarnih zahteva na elektroinstalacijama celog objekta.

Pogledajte naše ostale reference...